Vali Zorluoğlu'ndan Elazığ Halkına Teşekkür

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu bir açıklama yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ ziyaretinde gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle Elazığ halkına teşekkür etti.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ş

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu bir açıklama yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ ziyaretinde gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle Elazığ halkına teşekkür etti.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu şu ifadelere yer verdi, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ ziyareti ve yapımı tamamlanan 963 Milyon TL tutarındaki 119 tesisin toplu açılış törenine Elazığ halkı yoğun bir katılım göstermiş ve Sayın Cumhurbaşkanımızı bağrına basmıştır.
Havaalanından itibaren Elazığ halkının yoğun ilgisi ve coşkusu ile karşılanan Sayın Cumhurbaşkanımız yol boyunca zaman zaman durarak Elazığlıları selamlamışlardır. İstasyon Meydanını da kendilerine yakışır şekilde dolduran Elazığlılar Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerini ve muhabbetlerini sergilemişlerdir.
Sayın Cumhurbaşkanımıza yoğun ilgi ve teveccühlerini gösteren Elazığlılara bir kez daha şükranlarımı sunuyor, en küçüğünden en büyüğüne bütün Elazığlıları sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum”.

Bakmadan Geçme