Vali Şahin'e 'Dünya Çevre Günü' Ziyareti

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla 1-7 Haziran haftasında kutlanması kararlaştırılan

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla 1-7 Haziran haftasında kutlanması kararlaştırılan “Türkiye Çevre Haftası” ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Laloğlu, kurum çalışanlarıyla birlikte Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Laloğlu, kurum olarak yaptıkları çalışmalar ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Malatya’da yapılacak etkinlikler hakkında Vali Hulusi Şahin’e bilgi verdi.
‘Dünya Çevre Haftası’ dolayısıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü çalışanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hulusi Şahin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Laloğlu ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi. Çevrenin korunmasının önemini vurgulayan Vali Hulusi Şahin, gelecek nesillere daha yeşil, daha yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için bu anlamlı çalışmalarla çevre konusundaki duyarlılık ve farkındalığın artmasını temenni etti.
 

Bakmadan Geçme