Vali Kaban, Engelliler Günü Proğramına Katıldı

Vali Ali Kaban, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Düzenlenen Programa Katıldı

Vali Ali Kaban, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde  düzenlediği programa katıldı.

Vali Kaban’ı, Tekirdağ da yapılan Halk Oyunları Şenliği'nde şampiyon olan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı MİAD Çocuk Evleri Sitesi ve Malatya Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocukların oluşturduğu Halk Oyunu ekibi karşıladı.

Programa Vali Kaban, eşi Neriman Kaban, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, eşi Kadriye Urhal, İl Müftüsü Ümit Çimen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut, kurum çalışanları ile Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi gören hastalar katıldılar.

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen etkinlikte merkezde tedavi gören hastaların yaptığı el işi eşyalar sergisi açıldı.

Programın açılışında konuşan Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bulut, kurum olarak engelli vatandaşların sorunlarının çözülmesi noktasında çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Bulut'un konuşmasının ardından engellilerden oluşan koro çeşitli şarkılar seslendirdi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı MİAD Çocuk Evleri Sitesi ve Malatya Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocukların oluşturduğu halk oyunu ekibinin gösterisinin ardından program sona erdi.

Program sonunda Vali Kaban ve beraberindekiler Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezinde tedavi gören hastaları ziyaret ettiler.

Bakmadan Geçme