Vali Baruş, Koltuğunu Küçük Vali Baştürk'e Devretti

Vali Aydın Baruş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Yeşilyurt İlçesi Suluköy Kahramanlar İlkokulu 4'inci sınıf öğrencisi Sude Baştürk'e teslim etti.

Vali Aydın Baruş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Yeşilyurt İlçesi Suluköy Kahramanlar İlkokulu 4’inci sınıf öğrencisi Sude Baştürk’e teslim etti.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin kuruluşunun 102. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, Suluköy Kahramanlar İlkokulu Müdürü Ahmet Emerce ile birlikte Valilik Makamına gelen Öğrenci Baştürk’e Vali Baruş temsili olarak valilik koltuğunu devrederek hayırlı olması dileklerini iletip görevinde başarılar diledi.
 
 

Küçük Vali Baştük dilek ve temennileri için Vali Baruş’a “Bu gün burada olmak benim ve benim gibi bütün çocuklar için onur vericidir. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.
 
Ziyaret sonunda Vali Baruş,  küçük Vali Baştürk’e kitap seti hediye etti.
 
Ziyaretin ardından törenin düzenleneceği Merkez Kapalı Spor Salonuna geçen Vali Baruş burada 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Selami Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Protokol üyeleri, kamu kurum kuruluş yetkilileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çok sayıda öğrenci ve vatandaşların katıldığı töreni izledi.

Bakmadan Geçme