Vali Baruş, Halk Günü Toplantısında 2. Kez Vatandaşlarla Buluştu

Vali Aydın Baruş, 04 Şubat Pazartesi günü Valilik Toplantı Salonunda vatandaşları 2. kez kabul etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Vali Baruş, onların sorunlarını, talep ve şikâyetlerini dinledi.

Vali Aydın Baruş, 04 Şubat Pazartesi günü Valilik Toplantı Salonunda vatandaşları 2. kez kabul etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Vali Baruş,  onların sorunlarını, talep ve şikâyetlerini dinledi. 

 

Valilik Toplantı Salonunda, Vali Aydın Baruş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Güder, ilgili kurum müdürleri ve müracaat sahibi vatandaşlar katıldı.

 

Vali Baruş, sorunların çözümü ve taleplerin yasal çerçevelerde karşılanması noktasında, toplantıdaki kurum müdürlerine konularında gerekli hassasiyeti göstererek yardımcı olmaları, diğer konularda da ilgili kurumlara yazı yazılarak yapılan işlemler sonucunda vatandaşları bilgilendirmeleri talimatında bulundu.

 

Vali Baruş ile görüşen vatandaşlar sorunlarını dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme