Vali Aydın Baruş, Toki Bahar İlk ve Orta Okulunda İncelemelerde Bulundu

İlçe Kaymakamı Turgay Gülenç, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve Toki Bahar İlkokulu Müdürü Aslıhan Bilici tarafından karşılanan Vali Baruş'a okul girişinde öğrenci başkanları çiçek takdim etti.

İlçe Kaymakamı Turgay Gülenç, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve Toki Bahar İlkokulu Müdürü Aslıhan Bilici tarafından karşılanan Vali Baruş’a okul girişinde öğrenci başkanları çiçek takdim etti.

Okul yöneticilerinden Bahar İlk ve Orta Okulu hakkında bilgi alan Vali Baruş, ardından Anasınıfı,  Müzik Kulübü, Fen Laboratuarı ve Kütüphanesini gezerek okulda incelemeler de bulunup öğrencilerle sohbet etti.

Son olarak okul yönetici ve öğretmenleri ile toplantı yapan Vali Baruş, “ Siz Öğretmenlerimiz mutlu olmalısınız bu sayede sizin enerjiniz çocuklara ışık saçacaktır. Bir aile gibi hissedip ekip ruhu içerisine çalışmalısınız. Başarıya aç çocuklarımızı siz hamur gibi yoğurup şekillendireceksiniz. Sizler ülkemizin geleceğinin mimarlarısınız. İnsan inşa etmek zordur, sonucu da bir o kadar parlaktır. Öz veriyle çalışan siz öğretmenlerimizi kutluyor görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

 

Bakmadan Geçme