Vali Aydın Baruş'dan İade-İ Ziyaret

Vali Aydın Baruş,Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine İade-i Ziyarette bulundu

Vali Aydın Baruş’un Malatya’da göreve başlamasının ardından, Şehit Aileleri ve gazilerle ,hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş olan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine iade-i ziyaretinde ,Başkan Mustafa Gözükara ,Gazilerimiz ve Şehit Aileleri karşıladı.

 Vali Baruş, “Benim nazarımda şehit Aileleri ve Gazilerimizin ayrı bir yeri var.Özellikle Valiliğimizde çalışan memur arkadaşlarımıza talimat verdim.Hiçbir şehit yakını ve gazimiz kapıda beklemeyecek.Ne sıkıntınız olursa direk şahsıma ulaşacaklar.Çekinmeden gelin bu kapı size her daim açık.Bende sizin bir evladınızım.Her zaman da yanınızdayım.Zamanımın el verdiği sürece de sizleri evinizde birebir ziyarete geleceğim.” İfadelerini kullandı.

‘’Vatana ve  Milletin değerlerine sahip çıkan değerli bürokratlarımıza Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi Başkanı olarak teşekkür ederim. Vatandır Sevdamız, Albayraktır Şanımız’’ifadelerini kullanan Başkan Gözükara ‘’ bu iade-i ziyaretten dolayı memnuniyetimizi en kalbi duygularımızla dile getiriyoruz’’dedi.

 

Bakmadan Geçme