Vahap Küçük Anısına Futbol Turnuvası Düzenlendi

2020 yılında hayatını kaybeden Belediye başkanı Vahap Küçük anısına U11- U12 futbol turnuvası düzenlendi

Malatya Amatör Spor Kulüplerinden Doğanşehir Belediyespor ev sahipliğinde Doağanşehir ilçe stadyumunda 2020 yılında hayatını kaybeden Belediye başkanı Vahap Küçük anısına U11- U12 futbol turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuvaya Demir Grup Sivasspor, Diyarbakır İnter Akademi, Battal Sarıca Futbol Akademisi, Malatya Afo,Etem Tambay Futbol Akademisi ve Doğanşehir Belediyespor U11 ve U12 futbol takımları katıldı. Turnuva sonrasında katılım gösteren futbolculara madalya takıldı.
Doğanşehir İlçe Stadyumunda oynanan turnuva öncesi konuşma yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Kılıç,” Merhum belediye başkanımız Vahap Küçük anısına düzenlenen bu organizasyonda emeği geçenler şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Bugün önemli bir gün içişleri bakanlığı tarafından bağımlılıkla mücadele, uyuştucuyla mücadele ve kaçakcılıkla mücadele günü. Her zaman spora önem veriyoruz. Biz böyle güzel gençlerimizi sokaklardan caddelerden baronların ellerinden toplamayacagız. Uyuşturucu bataklığına girmelerine müsaade etmeyeceğiz. İnşallah bu tarz organizasyonlar devam edecek artık” dedi.
Doğanşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nusret Ürkmez ise yaptığı açıklamada “ Davetimizi kırmayıp merhum belediye başkanımız Vahap Küçük anısına düzenlemiş olduğumuz turnuvaya Malatya ve İl dışından katılım gösteren kulüplerimize teşekkür ediyorum. Bu turnuvada öncelikli amacımız sporcularımızın farklı illerden gelen sporcu kardeşleriyle tanışması, kaynaşması ve birlikle spor yapmasıdır. Elbette bu bir tunuvadır ve birincisi olacaktır. Ama bizim gönlümüzde burada bulunan 6 futbol kulübü birinci olmuştur” dedi.
Yapılan organizasyona Doğanşehir İlçe Kaymakamı Mehmet Kılıç, Malatya Baro Başkanı Avukat Onur Demez, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Seyfullah Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, MHP İlçe Başkanı Saffet Yağcı, BBP ilçe Başkanı Yaşar Toraman ve ilçe Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Rıfat Topal  katıldı.

Kadir Aydın-Doğanşehir

Bakmadan Geçme