Ünlü Yazarlar Okurlarla Buluştu

Elazığ Belediyesi tarafından birincisi düzenlenen ve hemşerilerimiz tarafından yoğun ilgi gören 1. Kitap Fuarı'nın son günkü konukları okurların severek takip ettiği ünlü isimler oldu

Elazığ Belediyesi tarafından birincisi düzenlenen ve hemşerilerimiz tarafından yoğun ilgi gören 1. Kitap Fuarı’nın son günkü konukları okurların severek takip ettiği ünlü isimler oldu. Sinan Yağmur, Mehmet Nalbant ve Uğur Koşar’ın katıldığı Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı, hemşerilerimizin son ana kadar gösterdiği yoğun ilgi ve alaka ile son gününü tamamladı.

SİNAN YAĞMUR: “TEK EKSİĞİ KİTAP FUARIYDI”

Elazığ’a birçok defa geldiğini ve kendisini fahri Elazığlı olarak gördüğünü ifade eden Araştırmacı-Yazar Sinan Yağmur bir yazar olarak Elâzığ’da gördüğü tek eksiğin kitap fuarı olduğunu ve o eksiğinde Elazığ Belediyesi 1.Kitap Fuarı ile tamamlandığını söyledi.

Köklü bir geçmişe ve kültürel zenginliklere sahip Elazığ’a 1. Kitap Fuarı’nın çok yakıştığını ve okuma oranının yüksek olduğu bir şehirde eksik olan tek parçanın da yerine getirildiğini belirtti.

Aşkın Gözyaşları, Aşka Yolculuk, Veysel Karani gibi kitaplarla milyonlarca kitapsevere ulaşan Araştırmacı-Yazar Sinan Yağmur, her kesimden vatandaşın akın ettiği fuarda önce kitaplarını imzaladı sonrada söyleşi gerçekleştirdi. Katılım sayısının yüksek oluşundan bil hayli memnun kalan Sinan Yağmur, yazar ve okuyucu buluşmalarına imkân oluşturan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

MEHMET NALBANT: “DÖRT DÖRTLÜK BİR FUAR OLMUŞ”

Elazığlıların yazarlara gösterdiği ilgi ve alakanın çok yüksek oluşunun hem kendileri hem de yayınevleri için gurur verici olduğunu belirten Yazar Mehmet Nalbant, Elazığ’a daha önce çok geldiğini ve bu nedenle Elazığ insanını çok yakından bildiğini söyledi.

Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı’yla ilgili bir değerlendirmede bulunan Mehmet Nalbant, fuarın ilk olmasına rağmen çok başarılı ve yerinde bir etkinlik olarak düzenlendiğini ve devamının gelecek olmasının da ayrıca mutlu ettiğini söyledi.

UĞUR KOŞAR: “OKUYUCULARIN BU FUARA İHTİYACI VARDI”

Allah De Ötesini Bırak, Beş Rahmet Kapısı, Bana Allah Yeter, Kendini Bilen Rabbini Bilir gibi rekorlar kıran tasavvuf kitaplarının Yazarı Uğur Koşar,  Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı’nın son söyleşiyi gerçekleştiren ismi oldu.

Elazığ’a ilk defa geldiğini ve kitapseverlerden gördüğü ilginin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Uğur Koşar, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Kitaplarıma ve şahsıma gösterdikleri ilgiden yola çıkarak Elazığlıların okumaya ve kitaba olan düşkünlüğünü anladım. Fuarlar, okurların yazarlarla buluşması ve onlarla birebir sohbet edebilme imkânı yakalayabilmesi için çok önemli etkinliklerdir. Bu şehrinde böyle bir okur-yazar buluşmasına ihtiyaç duyduğunu hissettim. Bu ihtiyacın karşılanmış olması yazar-okur paylaşımlarını pekiştirecektir. İnanıyorum ki ikincisi çok daha güzel olacaktır” dedi.

Söyleşisini kitap dostlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek ve dua terapisi ile sonlandıran Uğur Koşar, okuyucuların ilgi ve alakasından çok memnun kaldığı Elazığ’a bir daha gelmek istediğini söyledi.

Bakmadan Geçme