Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığının gıpta edilecek eğitim çalışması

Malatya Ülkü Ocakları ve İl Başkanı Turgay Şengönül ile ekibi binlerce öğrenciye kırtasiye yardımı yaparak gönüllere dokunması takdirleri aldı.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve Dünya Basın Federasyonu Başkanı Ali Aladağ ile Anadolu Basın Yayın Birliği Başkan Vekili Said Yalçın, bugün Ülkü Ocağını ziyaret edip Başkan Turgay Şengönül ile bir süre görüştü.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığının Başkan Turgay Şengönül öncülüğünde başlatmış olduğu ve Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sayın Ahmet Yiğit Yıldrım Bey'in  büyük destek verdiği, “Kırtasiye Yardım Kampanyası”  büyük destek ve ilgi gördü.

Yardım kampanyası ile alakalı açıklamalarda bulunan Başkan Şengönül; “ 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimine destek olmak amacıyla “Kırtasiye Yardım Kampanyası” başlattık. Kampanyamız süresince yüzlerce kardeşimize kırtasiye yardımında bulunduk. Kampanyamıza büyük bir destek veren, Türk gençliğinin umudu, yolbaşçımız Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendiye Malatya gençliği adına çok teşekkür ederim.Genel Başkanımız dediği gibi Türk gençliği olarak; Bilgi ve teknoloji üretim ve kullanımının siyasi ve sosyal hayatta da giderek belirleyici olduğu bir çağda gerekli donanıma sahip olacağız. İlimde, kültürde, sanatta kısaca hayatın her alanında nitelikli, donanımlı, şuurlu, inançlı, imanlı Türk Gençliğinin inşası için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Yaptığımız bu kampanya ile Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin “Biz kuşakları X, Y, Z kategorisiyle ele almıyor, bu şekilde analiz etmiyoruz” düsturu ile genç kardeşlerimizin her zaman yanında olduğumuzu göstermiş olduk.Buradan kampanyamıza destek olan Sayın Genel Başkanımıza, gönüldaşlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür eder, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının tüm öğretmen,öğrenci ve velilere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Şengönül Aladağ ve Yalçın’ın ziyaretinde duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve Dünya Basın Federasyonu Başkanı Ali Aladağ, ziyarette Başkan Turgay Şengönül’ü kutlayıp şunları söyledi:

“Ülkü Ocağına ziyarete gelirken, yolda aileleri gördüm. Anne ve babalar çocuklarının elinde tutmuş Ülkü Ocağı yolunda kırtasiye yardımlarını almaya geliyorlardı.

Ülkü Ocağında ise kırtasiye yardımına şahiy olduk. Gülen yüzler, bizi çok mutlu etti.

Şu günler de zorluk yaşadığımız ekonomik şartlar nedeniyle Malatya Ülkü Ocağı ve Başkanı Turgay Şengönül bir ilki yapıp binlerce yavrumuza destek oldu. Aile bütçelerine katkı sundu.

Başta Lider Devlet Bahçeli’yi, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ı ve Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül’ü yürekten takdir ediyorum.

Var olsun ülkü ocakları”

YALÇIN”GURUR DUYDUM BİR KEZ DAHA “…:

Anadolu Basın Yayın Birliği Başkan Vekili Said Yalçın, ziyarette yaptığı açıklamada Ülkü Ocakları ile bir kez daha gurur duyduğunu aktarıp şunları söyledi.

“Var olsun ülkü ocakları. Bir ilk gerçekleşti. Malatya’da binlerce yavrumuza kırtasiye yardımı yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor.

Ülkü Ocağına geliş yolumuzda kırtasiyesini alıp dönen ve kırtasiyesini almaya gelenlerin yüzlerin de ki o tebessüm büyüktü.

Ülkü Ocağımıza, Başkanımız Turgay Şengönüle, Liderimiz Devlet Bahçeliye ve Ülkü Ocağı Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’a sonsuz teşekkürler var olsunlar.

İşte ülkü ocağı, eğitime verdiği destek gönüller de büyük yer edindi.”

 

Bakmadan Geçme