Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığından Anlamlı Faaliyet

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı yakın zamanda başlatmış olduğu ve Perşembe akşamları düzenlediği

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı yakın zamanda başlatmış olduğu ve Perşembe akşamları düzenlediği "Milli ve Manevi Değerler Atölyesi-Perşembe Sohbetleri" adını verdiği faaliyet, her kesimden büyük ilgi görüyor. 

Yediden yetmişe herkesin katılabildiği Perşembe sohbetlerinde sosyal, kültürel, dini ve milli konuların ağırlıklı olarak ele alındığı program ile ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül; 
"Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı olarak Perşembe akşamları düzenlediğimiz"Milli ve Manevi Değerler Atölyesi-Perşembe Sohbetleri" faaliyetimizde yediden yetmişe her nesli bir araya getirip, sosyal, kültürel, dini ve milli konuları ele alarak, özellikle gençlerimizi internet ve sosyal medya zehirinden uzaklaştırıp, milli ve manevi değerlerimizi gençlerimize aşılamaktır. Ülkü Ocakları olarak başlatmış olduğumuz faaliyetimiz her perşembe akşamı 17:30 ile 19:00 arasında gerçekleşmektedir. Buradan tüm vatandaşlarımızı Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığımızda düzenlediğimiz programımıza  davet ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme