Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın Malatya Programı Yoğun Geçti

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın Malatya Programı Yoğun Geçti

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 
"Mazi'den Ati'ye Hedef Güçlü Türkiye" temalı konsere katılmak üzere ilimize gelen Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım,  konserden sonraki günde ilimizde çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

Ülkü Ocakları Malatya il Başkanı Turgay Şengönül, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı ve MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu ile birlikte önce Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığını ziyaret ederek,  ülkücü gençlerle,  Lider ülke Türkiye'de ve gelecek yıllarda Ülkücü Türk gençliğinin üzerine düşen vazifelere dair sohbette bulundu. 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım daha sonra MHP İl Başkanı Mesut Samanlıyı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

MHP İl Başkanlığının ziyaretinden sonra Ülkü Ocakları Malatya il Başkanı Turgay Şengönül, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı ve MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu ile birlikte, sırasıyla UNESCO Dünya Mirası Listesinde yer alan Anadolu'nun en eski (M. Ö 5500 M. S 11.yy arası)  şehir devletinin kurulduğu Arslantepe Höyüğünü,  Malatya Ülkücü Şehitliğini ve 17 Nisan 1978'de Malatya Belediye Başkanı iken gelini ve iki torunuyla beraber şehit edilen Hamit Fendoğlu'nu, gelini Hanife Fendoğlu'nu, torunları Mehmet Kürşad ve Selim Bozkurt'un kabirlerini ziyaret etti. 

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengönül;  "Türk Gençliğinin yolbaşçısı, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendiyi ilimizde ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduk. Kendisine ilimize ve Malatya gençliğine  göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyoruz.Malatya gençliği olarak her daim emrindeyiz." dedi.

Bakmadan Geçme