Üci Spor Kulübü Türkiye Şampiyonluk Kürsüsünde

Büyükler ve Veteranlar Türkiye Karate Şampiyonası'nın tarihi belli oldu.

Büyükler ve Veteranlar Türkiye Karate Şampiyonası'nın tarihi belli oldu. Organizasyon, 14-17 Şubat 2019'da Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlendi. Şampiyonaya Katılan Kamil Üci Gençlik ve spor kulübü 3 kupa ve sekiz madalya kazanarak  büyük bir başarıya daha imza tattı.
Milli Sporcu sensei Kamil Üci siyahkuşak 4 dan  sensei Murat Aslanpençe Sensei Müslüm Yetişoğlundan oluşan karate takımı takım katada 3 boronz madalya  Takım Kumitede dalında 3 bornz  madalya ve kupa kazanırken. Ferdi Kata ve Kİmite dalında Sensei Kamil Üci 2 Bronz Madalya  kazandı.
Büyükler ve Veteranlar Türkiye Karate Şampiyonası, 14-17 Şubat 2019 tarihlerinde Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Başkeza (Eldirek) Spor Salonu'nda  düzenlendi. şampiyonada  madalya kazanan Kamil Üci gençlik ve spor Külübü madalya ve kupalarını türkiye Karate federasyonu Onursal Başkanı Hakkı Koşar'ın elinden alan Kamil Üci sorularımızı yanıtladı.
Mutlu ve Gururluyuz
Kamil Üci gençlik ve Spor Külübü Başkanı Sensei Kamil Üci Yeni Başarılar ve madalyalar ile mutlu olduklarını ifade ederek. Türkiye karate dalında avrupa şampiyonu dünyanın en başarılı ülkelerinden biridir.  bizler ulusal ve uluslar arası  alanda başarılarımız ile  karate do çalışmalarımıza devam ediyoruz. bu çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. türkiyekarate şampiyonasında daha önceki tarihlerde defalarca  başarılar kazandım. 2019 yılında hem ferdi hem takım olarak kata ve kumite dalında başarılarımız ile yeniden kursuye çıkmanınonurunu yaşadık. hedefimizmilli takımda  uluslar arası  boğaz içi karate şampiyonasında ülkemizi yeniden temsil etmektir. ve ardından balkan şampiyonasında yeniden ülkemiz adına başarılı olmak istiyoruz. 
Ömer Habeşe Teşekkür
kendiimkanlarımız ile şampiyonaya iştirak ettik diye  Sensei Kamil Üci, fetiyeye geldiğimizde eski avrupa ve dünya şampiyonu olan sensei  Ömer Habeş konaklama beslenme ve ulaşım konularında bütün katılımcıları konukseverliğini göstererek ağırladı. türkiyede bir karate hocası bu denli büyük bir organizasyonda  kendiöz kaynakları ile 500 kisiyikonuk etmesi muhteşem bir duyarlılıktır. ben ve takım arkadaşlarım sayın Ömer Habeş Senseye teşekkür ediyoruz. dedi.

Bakmadan Geçme