TYGD Genel Başkanı Akçahanoğlun'dan Kınama

TYGD GENEL BAŞKANI GAZETECİYE SALDIRIYI KINADI

Gazete Star Haber ve Marmaris Haber Ajansı Personeli Muharrem Koçak’ın röportaj esnasında kafasına sandalye ile vurularak yaralandı. Gazeteciye yönelik çirkin saldırı, Türkiye Yerel gazeteciler Derneği TYGD GENEL BAŞKANI Kenan Akçahanoğlu  tarafından kınandı. Akşam üzeri röportaj esnasında Muharrem Koçak’ın Saldırganların başına sandalye ile vurarak yaralaması sonucu Hastaneye Kaldırılarak  tedavi altına alındı. Türkiye yerel Gazeteciler Genel Başkanı  Kenan Akçahanoğlu tarafından yapılan açıklama şöyle:

Marmaris Temsilcimiz; aynı zamanda Star Haber ve Marmaris Haber Ajansı Personeli Muharrem Koçak’ın önemli bir haberle ilgili çekim ve röportaj yaptığı esnada saldırıya uğrayarak yaralandığı ve hastaneye kaldırılarak kafasına dikiş atıldığı haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım..
Görevi halkı ve kamu oyunu bilgilendirmek olan meslektaşımıza yapılan saldırıyı esefle kınıyorum..
Muharrem Koçak kardeşimize ve bağlı bulunduğu, Basın kuruluşları ile çalışma arkadaşlarına..
TYGD yönetim kurulum ve tüm üyelerimiz adına geçmiş olsun temennilerimi sunarken..Başkan yardımcım Ali Erturan beyin yarın..
Marmaris’e giderek olay hakkında gerekli incelemelerde bulunarak adli ve emniyet yetkililerinden saldırganların yakalanması için çalışmaları başlatacaktır..
TYGD.Başkan yardımcım Bülent Kumaş bey saldırı olayı ile ilgili olarak tam yetki ile görevlendirilmiş olarak..
Marmaris Kaymakamlığı; Muğla Valiliği ve Emniyet yetkilileri ile olayın seyri hakkında girişimlerde bulunarak..
Yönetimimizi bilgilendirecek ve olayın yakından takipçisi olacağız..

Kenan Akçahanoğlu
TYGD GENEL BAŞKANI

Bakmadan Geçme