Türkyılmaz: ' Seçime Hazırız'

Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanlığında yarın yapılacak delege seçimleri öncesi heyecan son doruğa ulaştı.

Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanlığında yarın yapılacak delege seçimleri öncesi heyecan son doruğa ulaştı.
İki adayın delegelerinin yarışacağı Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanlığında iki başkan adayı da son delege toplantılarını gerçekleştirdi.Mevcut Başkan Çetin Türkyılmaz ,'Türk Eğitim Sen Malatya Şubesi olarak delege adaylarımızla son istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ederiz. Yüce Allah bizleri sırat-ı müstakimden ayırmasın, yâr ve yardımcımız olsun!.. GAYRET BİZDEN TEVFİK ALLAH'TAN!..' ifadelerini kullandı.
Yapılacak seçimlerle ilgili bir açıklama yapan Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Türkyılmaz, Sendikaların gelişmiş toplumlarda önemli bir yer edindiğini ve gelişmişlik ölçüsünün sivil toplum örgütlerinin varlığıyla da doğru orantılı olduğunu belirtti. Türkyılmaz, "Toplumun teşkilatlı olmasını önemsiyorum. Teşkilatlanmış toplum hem meşru araçların güçlenmesini hem de toplumun siyasal bilincinin gelişmesini sağlar. Sendikalar, toplumsal uzlaşının önemli araçlarından birisi olduğu gibi kültürel değişimin getirdiği sosyal sorunların da yeniden inşa sürecinin en önemli aktörleridir. Oluşturacağımız yeni yönetim ile elde etmeyi hedeflediğimiz başarıda lokomotif rol üyelerimizin olacaktır. Bu yönetim anlayışı ile hedefimiz birlik ve beraberlik anlayışıdır" diye konuştu.
Türk Eğitim Sendikası Malatya Şube Başkanlığı 100 delege ile seçimlere giriyor. En fazla delegeyi alan Başkan Adayı , Şube Başkanı olacak..
 

Yorumlar 1
Yaşar GÜZEL 15 Ekim 2021 18:11

Kocaeli den Selâm ve Dualarımızla Hayırlı Olsun Başarılar Diliyorum

Bakmadan Geçme