Türkiye Muharip Gaziler Derneği'nden Saadet Partisine Ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Cengiz ,Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay'ı İl Başkanlığında ziyaret etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Cengiz ve çalışma arkadaşları Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay’ı İl Başkanlığında ziyaret etti.
İl Başkanı Mustafa Canbay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken yaptığı konuşmasında: “Özellikle Kıbrıs Barış Harekâtı sırasında her türlü fedakârlığı göstermiş olan gazilerimiz hepimizin kıymetlileridir. Onların aslında göstermiş olduğu duruşa karşı bu vatanın her bir ferdinin minnet borcu olduğu gibi onların yaşam standartların iyileştirilmesi, haklarının verilmesi, gereken ilgi ve alakanın en güzel şekilde gösterilmesi de yöneticilerin dikkat etmesi gereken konuların başındadır. Bu Saadet Partisi olarak bizim de en büyük isteğimizdir. Biliyorsunuz Kıbrıs Barış Harekâtı emrini veren merhum liderimiz Erbakan Hocamız ve yine İktidar ortağı olan merhum Bülent Ecevit’ i de bu vesile ile minnetle anmak lazım. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Şehitlerimize rahmet ve hayatta olan gazilerimize sağlık ve afiyet içinde güzel bir ömür diliyorum.” Açıklamasında bulunurken, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Cengiz misafirperverliğinden ve dile getirmiş olduğu düşüncelerinden dolayı İl Başkanı Canbay’a teşekkür ederek, Muharip Gazileri’nin haklarının savunulması konusundaki destekleri için teşekkür dileklerini ilettiler. 
 

Bakmadan Geçme