Türkiye Karate Federasyonu Dan Kurulu Başkanı TURNA'dan ABYB'ye ziyaret

Türkiye Karate Federasyonu Dan Kurulu Başkanı Hanshi İsmet TURNA

Türkiye Karate Federasyonu Dan Kurulu Başkanı Hanshi İsmet TURNA , Milli Hakem antrenör Muhammet Kemal Gülşen ve geleceğin sporcuları Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Yeşilyurt Spor Kompleksi Karate dojosunun  açılışını gerçekleştirmek üzere Malatya’ya gelmiş olan, Türkiye Karate Federasyonu Dan Kurulu Başkanı Hanshi İsmet TURNA, Spora ve Sporculara vermiş olduğu destekten dolayı, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kuruluna teşekkür  ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Turna, “ Malatya İline gelişimin ikinci gününde iki kulübümüzün açılışını yaptık. Bizlere bu açılışları yapmamız için görevlendiren başta Türkiye karate federasyonu başkanı sayın Aslan Abid UĞUZ'u olmak üzere, belediye ve Spor kulübü başkanlarımıza aynı zamanda antrenör ve sporcularımıza çok teşekkür ederim, Türkiye karate federasyonu olarak bizler her zaman hizmete ve göreve hazırız. Güzelim ülkemizin her yerinde görev almaktan hizmet etmekten onur duyarız.” Dedi.
Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığı bünyesindeki yayın organlarında ,Karate federasyonun haberlerine her daim yer ayıran, spora ve sporcuya desteklerini esirgemeyen Başkan Yavuzkurt ve yönetimine teşekkür ediyoruz.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavzukurt, “Türkiye Karate Federasyonu Dan Kurulu Başkanı Hanshi İsmet TURNA hocamız ziyaretimize gelerek bizleri onurlandırdı. Dernek olarak şahsım ve yönetim kurulum adına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyarette Türkiye Karate Federasyonu Dan Kurulu Başkanı Hanshi İsmet TURNA ve geleceğin sporcuları ile kısa bir gösteri sundular.
 

Bakmadan Geçme