TürkBirDev Malatya İl Başkanı Gültekin'in Kurban Bayramı Mesajı

Kurban Bayramı'nın Coşkusunu Ay Yıldızl Bayrağımızın Gölgesinde Birlikte Yaşayalım

TürkBirDev Kültür ve Eğitim Vakfı  Malatya İl Başkanı Coşkun Gültekin Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gültekin mesajında; Kurban Bayramı’nın Coşkusunu Ay Yıldızl Bayrağımızın Gölgesinde Birlikte Yaşayalım dedi.

Kurban Bayramı’nın herkesi hoşgörü ve iyilikte bir araya getirmesini dileyen Başkan Gültekin, “Bayramlar, iyiye, güzele ve sevgiye yakın olmak demektir. Umudu ve mutluluğu bizlere müjdeleyen Kurban Bayramı’nın coşkusunu milletimizle ay-yıldızlı bayrağımızın gölgesinde karşılayalım.

 “ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYOR, GAZİLERİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Bu duygu ve düşüncelerle tüm bayramlarımızı barış ve huzur içinde kutlamamız için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.

Birlik ve beraberliğimizi sıkı sıkıya arttıran; sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarımızı güçlendiren bu kutsal bayramımızın kırgınlıklarımızı bir tarafa bırakmasını ve tüm dünyaya huzur getirmesini temenni ediyorum. Hemşehrilerimin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, birlikte nice bayramlar yaşamamızı diliyorum.

Yorumlar 3
Sedat 30 Temmuz 2020 12:12

Bayramın mübarek olsun abi

Ahmet 29 Temmuz 2020 21:59

Hayırlı bayramlar olsun inşallah Başkan

Murat 29 Temmuz 2020 21:59

Başkan hayırlı bayramlar

Bakmadan Geçme