Türk Eğitim Sendikasından Ordu Korgan Kaymakamlığına tepki

Ordu Korgan ilçemizde yaklaşık 150 meslektaşımız Vefa Destek Grubu'nda görev alarak, salgın sürecinde Devletimizin vatandaşa uzanan şefkat eli oldular.

Türk Eğitim Sendikası Genel Başkanı Talip Geylan Ordu Korgan kaymakamı  Engin Tok'a tepki göstererek,150 meslektaşlarının Vefa Destek Grubunda görev aldığını salgın sürecince de devletinmiziin vatandaşa uzanan şefkat eli olduğunu açıkladı. 

Başkan Geylan açıklamasında; "Ordu Korgan ilçemizde yaklaşık 150 meslektaşımız Vefa Destek Grubu’nda görev alarak, salgın sürecinde Devletimizin vatandaşa uzanan şefkat eli oldular.
Rabbim hepsinden razı olsun.Ancak İlçe Kaymakamlığı, Vefa Grubu’nda görev alanlardan bir kısmını ödüllendirmiş, bir kısmını da kapsam dışında bırakmıştır.Bu kabul edilebilir bir durum değildir.
Kaş yapayım derken göz çıkarmamaya da dikkat etmek lazım değil midir?Tabii ki, hiçbir meslektaşımız bir ödül beklentisiyle görev almadı.Ancak bu tür ayrımcı bir yaklaşım, çalışanlar arasında huzursuzluğa neden olacaktır.
Kaymakamlık makamının tutumundan vazgeçerek, görev alan tüm meslektaşlarımızı taltif etmesi hem idari hem de ahlaki bir gerekliliktir."dedi.
Talip Geylan
Genel Başkan

Bakmadan Geçme