Türk Büro Sen'den ABYB'ye Ziyaret

Türk Büro Sendikası Malatya Şube Başkanı Niyazi Kara ve yönetimi,3.Olağan Genel Kurul'da güven tazeleyen Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt

Türk Büro Sendikası Malatya Şube Başkanı Niyazi Kara ve yönetimi,3.Olağan Genel Kurul’da  güven tazeleyen Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.
2019 yılında üyelerin çoğunluk oyunu alarak göreve başlayan Türk Büro Sendikası Malatya Şube Başkanı Niyazi Kara, “Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya’da ender bulunan basın camiaları içindedir. Özverili ve tarafsız haberciliğiniz takdire şayandır..Türk Büro Sendikası olarak göreve geldiğimiz günden bu yana şahsım ve yönetim kurulu üyelerim ile birlikte gece gündüz çalıştık ve çalışmalara devam ediyoruz. Telefonlarımız 7/24 açıktır.Yönetim olarak bize bağlı kurumlarımızda kendimizi hissettirdik ve haksızlığa asla göz yumdurmadık. Her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı olduk. Anadolu Basın Yayın Birliği olarak sizlerde geçtiğimiz günlerde bir kongre gerçekleştirerek güven tazelediniz..Bundan sonraki süreçte sizlere başarılar diliyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, “ Ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Türk Büro Sendikası hakikaten Niyazi Kara Başkanım ve yönetimi ile adından sıkça söz ettiren ve haklının yanında olan bir tavır ile takdir edilmiştir ve edilmeye devam edecektir. Hayırlı olsun nezaket ziyaretinde bulunmanız bizleri çok memnun etmiştir. Derneğimize ve yayın organlarımıza olan güveni asla sarsmayacağız. “ ifadelerini kullandı.

Ziyaret proğramına, Başkan Niyazi Karar,Bülent Dağgez,Hasan Mutlu,Salih Karagöz,Kazım Şekerci,Orhan Felek,Hüseyin Talas katıldı.

Bakmadan Geçme