Turgut Özal Tıp Merkezi'nden Av.M. Umut Yalçın'a hayırlı olsun ziyareti

Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ali BEYTUR, Hastane müdürü Ahmet SÖNMEZ, Müdür yardımcıları Adnan KILIÇ ve Vahap CÖMERT ile birlikte yakın zamanda Türk Kızılayı Olağan Genel Kurulunda Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkan Yardımcılığı'na seçilen Av.M. Umut YALÇIN'ı ziyaret ettiler.

Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ali BEYTUR, Hastane müdürü Ahmet SÖNMEZ, Müdür yardımcıları Adnan KILIÇ ve Vahap CÖMERT ile birlikte yakın zamanda Türk Kızılayı Olağan Genel Kurulunda Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkan Yardımcılığı’na seçilen Av.M.  Umut YALÇIN’ı ziyaret ettiler.

Güneybatı Anadolu Bölge Kan Merkezinde Kızılay Bölge Müdürü Dr. Serdal UCUZ’un makamında yapılan ziyarette Prof. Dr. Ali BEYTUR;

“Seçim nedeni ile yeni görevinden ötürü Av.M. Umut YALÇIN’a başarılar dilediğini, bu görevin Malatya içinde önemli bir gelişme olduğunu Malatya’nın temsili noktasında Kızılay Genel Merkezinde güçlü bir hale gelindiğini, bunun da bilhassa vagon fabrikası yatırımının hızlanması ve Kızılay’ın Malatya’da bir merkez haline gelmesini sağlayacağını beyan ederek Turgut Özal Tıp Merkezi olarak Kızılay’ın her daim arkasında duracaklarını ifade etmiştir.

Türk Kızılay Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı Av.M. Umut YALÇIN; bu ziyaretten ötürü memnun olduklarını, Malatya’nın sağlık turizmi açısından en önemli lokomotif gücü olan Turgut Özal Tıp Merkezi’nin desteklerini hissetmenin Kızılay’ı da güçlendirdiğini Malatya’da başarı yakalanacaksa bu birkaç kişinin kişisel çabası ve çalışması ile olacak bir şey olmayıp ancak tüm kurumların etkin bir şekilde ortak çalışmaları sonucunda olacak bir çalışma neticesinde olacağını, bu sebeple Turgut Özal Tıp Merkezi ile ortak çalışmaların Malatya’nın geleceğini de belirleyeceğini beyan ederek iştişarede bulunmuşlardır.

Bakmadan Geçme