TTEMF Başkanı Taylan'dan Malatya Ve Elazığ'a 'Geçmiş Olsun' Ziyareti

TTEMF Başkanı Taylan'dan Malatya Ve Elazığ'a 'Geçmiş Olsun' Ziyareti

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı  Hacı Ali Taylan beraberindeki oda başkanları ile depremden zarar gören Malatya'da bir takım gezi ve incelemelerde bulundular.
    
Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Malatya'ya gelen Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı  Hacı Ali Taylan beraberindeki oda başkanları, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren,geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem sonrası Malatya'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunan  Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı  Hacı Ali Taylan
Kahramanmaraş Emlakçılar Odası Başkanı Murat İldeniz 
Kilis Emlakçılar Odası Başkanı  İsmail Cem Eryılmaz 
Diyarbakır Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Erdoğan Ve Lezgin Bozarslan 
Şanlıurfa Emlakçılar Odası Başkanı  Selahattin Tokmak 
Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül 
Elazığ ve Malatya da meydana gelen deprem sonrası kooperatif başkanı Ali Evren’e geçmiş olsun ziyaretinde  bulundular. Geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu başkanı ve beraberindeki heyete teşekkür eden Kooperatif Başkanı Ali Evren Birinci Derecede deprem bölgesi olan ilimizde yeni yapılacak olan binaların belediye ve yapı denetim firmaları tarafından detaylı Bir şekilde incelenmelidir dedi. Başkan Taylan; Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun, Yüce Allah’tan aziz milletimizi ve ülkemizi her türlü felaket ve musibetten esirgemesini niyaz ediyorum.  Elazığ ve Malatya’da hayatlarını kaybeden kardeşlerime bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum Yaralılara da Allahtan şifa diliyorum"  ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme