TFF'ye tepkiler devam ediyor

TFF'ye tepkiler devam ediyor

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, liglerin devam edeceğinin açıklanması üzerine çok sert konuştu.

''Kulüpler Birliği Başkanı da Cumhurbaşkanımızın kararını bekliyor''
Berna Gözbaşı yaptığı açıklamada, "Futbolcular maça maskeyle mi çıksın? Böyle bir şey olabilir mi? Kulüpler Birliği'nin whatsapp grubu var, orada herkes fikrini söylüyor! Kulüpler Birliği Başkanı da Cumhurbaşkanımızın kararını bekliyor." dedi.

''Kimse başkasının yaşam hakkı için karar veremez''
''Bu sağlık konusu, can konusu.'' diyen Gözbaşı, ''Herkes kendi kararını verebilmeli! Kimse başkasının yaşam hakkı için karar veremez, biz başkanlar olarak böyle bir şeye karar veremeyiz. Futbolcular maça çıkmak istemezse nasıl ikna edeyim? Zaten bu durum insan haklarına aykırı, temas var, her şey var" ifadelerini kullandı.

Mert Hakan Yandaş’tan TFF’ye tepki: ‘Çünkü bizim ailemiz yok’

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, UEFA ile yapılan toplantının ardından Süper Lig maçlarının ertelenmeyeceğini duyururken, bu açıklamanın ardından ilk tepki Sivassporlu futbolcu Mert Hakan Yandaş’tan geldi.

Özdemir, ertelemenin planlarında olmadığını ve maçların Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz şekilde planlandığı gibi oynanacağını ifade etti.

 

"MAÇ İÇİN ŞEHİR DIŞINA MI ÇIKALIM?"

Malatyaspor'un kalecisi Ufuk Ceylan da maçların oynanmaya devam etmesi kararına tepki gösterdi. 

Ufuk Ceylan yaptığı paylaşımda; "Sonuç olarak; evde mi kalalım? Antrenmana mı gidelim? Maç için şehir dışına mı çıkalım?" yazdı.

"DÜNYA EVDE KAL DİYOR TFF RİZE'YE GİT DİYOR"

Galatasaray Medya Koordinatörü Hande Sümertaş: "Dünya "Evde kal" diyor, TFF "Rize'ye git" diyor."

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Avrupa'daki hemen hemen tüm spor organizasyonu ertelenmişti.

 

Göztepeli futbolcu Alpaslan Öztürk'ten sert tepki

TFF'nin verdiği liglerin seyircisiz olarak devam etme kararına futbolcular tepki gösterdi. Bunlardan birisi de Göztepe'nin defansı Alpaslan Öztürk'tü. Alpaslan, twitter hesabından sert bir tepki gösterdi. 

İzmir ekibinin savunmacısı "Virüsün tehdit ettiği tüm ligler ertelenmişken hala karar bekliyoruz. Eğer herhangi bir idman, kamp, yolculuk ve maç sırasında ben bu virüsü kapar ve 3 yaşındaki ikizlerime ya da 4 aylık hamile eşime bulaştırırsam sebep olan hiçbir yetkiliye hakkımı helal etmeyeceğim." diyerek flaş bir çıkış gösterdi.

Bakmadan Geçme