TFF: 21 Takımla oynanması yönündeki talebi değerlendireceğiz

TFF: 21 Takımla oynanması yönündeki talebi değerlendireceğiz

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'in başlanması ile ilgili karar aldıklarını açıkladı. Özdemir, 18 takımın desteğiyle birlikte 12 Haziran'da ligin başlaması konusunda anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

 

7 KULÜPTEN 21 TAKIM TALEBİ

Küme düşmenin kaldırılmasının talep edildiğini de belirten Özdemir, "Liglerin 12 Haziran'da başlaması için tüm kulüplerle anlaştık. Ayrıca 7 kulüp önümüzdeki sezon 21 takımla oynanması yönünde talepte bulundu. Bu sezon düşme olmaması için bize başvuruldu. Bunu değerlendireceğiz..." dedi.

SÜPER LİG'DE SON 7 SIRA

28 - Gençlerbirliği
26 - Kasımpaşa
26 - Konyaspor
25 - Malatyaspor
25 - Rizespor
23 - Ankaragücü
22 - Kayserispor

"KULÜPLERİMİZ FİNANSAL OLARAK ZOR DURUMDA"

TFF Başkanı Nihat Özdemir ayrıca "Kulüplerimiz finansal olarak zor durumdalar. Yapacağımız bir sürü seri toplantı neticesinde, kulüpleri finansal yönden nasıl rahatlatacağımızı planlayacağız ve bunları sizlerle de paylaşacağız. Koronavirüsle mücadelede başarılıyız, inşallah futbolda da sorun yaşamayacağız" diye konuştu.

5 OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN ÇALIŞMA YAPILIYOR

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil "Başkan Özdemir'e sorduk ve son olarak kesin tarihin 28 Mayıs'ta da verileceğini söyledi. TFF, 5 oyuncu değişikliği kararı için çalışma yapıldığının bilgisini verdi." açıklamasını yaptı.

Bakmadan Geçme