'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği'

Elazığ Belediyesi tarafından iş ve işçi güvenliğini sağlamak ve vatandaşlara daha sağlıklı hizmet vermek için

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde Kovid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen seminere, Temizlik İşleri Müdürü Fatih Güngör, Temizlik İşleri Müdür Yardımcısı Güngör Çelik, İş Sağlığı ve Güvenliği Birim Sorumlusu Ayşe Boztaş ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli katıldı.

İş Güvenliği Uzmanı Hülya Ünlü tarafından verilen eğitim seminerinde, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, iş kazalarının sebepleri ve korunma prensipleri ile tekniklerinin uygulanması, iş sağlığı güvenliği genel kuralları ve güvenlik kültürü eğitiminin yanı sıra Koronavirüs salgınına karşı sahada alınması gereken tedbirlere ilişkin bilgiler verildi.

Gerçekleştirilen seminerde bir konuşma yapan Temizlik İşleri Müdürü Fatih Güngör, ‘Bilindiği gibi iş sağlığı ve güvenliğinde temel amaç, çalışanların sağlığına zarar verebilecek risk oluşturan hususların önceden belirlenerek gereken önlemlerin alınması, rahat ve güvenli bir çalışma ortamının sağlanması, iş kazaları ve meslek hastalıklarına karşı çalışanların ruhsal ve bedensel sağlıklarının korunmasıdır. Elazığ Belediyesi olarak çalışanlarımıza yönelik her türlü güvenlik tedbirlerini almak için İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi çalışma arkadaşlarımızla sahada olduğumuzu belirtmek isterim. Bu vesile ile tüm çalışma arkadaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.’ dedi.

Bakmadan Geçme