'Telafide Ben de Varım' Programı

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay 'Telafide Ben de Varım' Programı Kapsamında Okullarımızda Yapılan Etkinliklere Katıldı

Bakanlığımızın salgın dönemini evlerinde geçiren öğrencilerin sosyal, kültürel, sportif ve akademik yönden desteklenmesi için Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirilen ‘Telafide Ben de Varım’ programı kapsamında müdürlüğümüze bağlı kurumlarca 1629 faaliyet planlanmıştır. Çoğunlukla sportif ve kültürel alanlarda planlanan faaliyetlerle öğrencilerimizin yeni eğitim-öğretim yılına zinde ve motive bir şekilde başlaması için çalışmalar gerçekleştirmektedir. İlimizde ‘Telafide Ben de Varım’ programı kapsamında düzenlenen faaliyetlerden 30.000(otuzbin)’den fazla öğrencimiz yararlanmaktadır.
İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ‘Telafide Ben de Varım’ Programı kapsamında faaliyet gösteren okulları ziyaret ederek, etkinlikleri yerinde inceledi. Ziyaret edilen okullarım isimleri ise şöyle: İbni Sina Özel Eğitim Uygulama Okulu, Mahmut Kömürkara Ortaokulu, Rahmi Akıncı Ortaokulu, Türkiyem Ortaokulu. İl Müdürü Kanbay, ziyaret ettiği okullarda öğrenciler ile birlikte etkinliklere katılarak, öğrenciler ile birlikte bir süre sohbet etti. Ardından, okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya geldi.
 Okul idarecileri ve öğretmenlerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Kanbay, okul idarecilerine ve öğretmenlere özverili çalışmalar gerçekleştirdikleri için teşekkür etti.
     Battal Kanbay’a okul ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Avşar, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz eşlik etti. 
 

Bakmadan Geçme