Tekvando'da Osman Geçit Avrupa İkincisi

Tekvando'da Osman Geçit Avrupa İkincisi

İşitme Engelli Milli Tekvandocu Osman Geçit, İşitme Engelliler Avrupa Tekvando Şampiyonasında ikinci oldu.

İşitme Engelliler Avrupa Tekvando Şampiyonası, 11-12 Kasım tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirildi. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli olan işitme engelli milli tekvandocu Osman Geçit, İşitme Engelliler Avrupa Tekvando Şampiyonasında artı 80 kilogramda Avrupa ikincisi oldu. Milli takım ise takım halinde üçüncülüğü elde etti.

İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

İşitme Engelliler Avrupa Tekvando Şampiyonasında, artı 80 kilogramda Avrupa ikincisi olan Geçit, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ı ziyaret etti

“11-12 Kasım 2019 Antalya’da yapılan İşitme Engelliler Avrupa Taekwondo Şampiyonasında, ilimiz sporcusu aynı zamanda il müdürlüğümüz personeli olan Osman Geçit, +80 kilogramda Avrupa 2.’si Takım halinde 3.’cü oldu. Osman Geçit, babası ve kardeşi ile almış olduğu bu başarıdan dolayı il müdürlüğümüzü ziyaret etti. İl müdürümüz Ebu Bekir Kayhan, Osman Geçit ve He zaman desteğini esirgemeyen babası Mehmet Geçit'i makamında ağırladı. Ziyarette, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen’de hazır bulundu. Ziyarette konuşan Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, “İl müdürlüğümüz personeli ve aynı zamanda ilimiz sporcusu olan Osman Geçit’in Antalya’da yapılan İşitme Engelliler Avrupa Taekwondo Şampiyonasında +80 kilogramda Avrupa 2.’si Takım halinde 3.’cü olması bizleri oldukça mutlu etti. Osman Geçit’i, ailesini ve kendisine emek veren antrenörlerini, tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Osman’dan daha büyük başarılar bekliyoruz. İl müdürlüğü olarak her türlü desteği vereceğiz.”

KAYNAK:Malatya Sporekspres

Bakmadan Geçme