Tarsim'den Genç ve Engelli Üreticilere İndirim

Tarsim Bölge Müdürü Bülent Zelyurt Malatya'da bulunan Malatya acenteleri ile haftalık bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Tarsim Bölge Müdürü Bülent Zelyurt Malatya’da bulunan Malatya acenteleri ile haftalık bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yaptı. 
Malatya’nın can damarı olan kayısı değişen hava koşulları nedeni ile kayısı üreticilerine ciddi anlamda zarar veriyor. Çiftçilerin daha fazla zarara uğramaması için Tarsim sigorta güvencesiyle kayısı üreticilerinin zararını en aza indiriyor. 
Bu kapsam’da Tarsim bölge müdürü Bülent Zelyurt başkanlığında toplanan acenteler ile 2022 yılı bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Zelyurt acentelere açıklamalarda bulundu. Zelyurt Yaptığı açıklamalarda “ DİTAP Üyelerine %5 Ve DİTAP üzerinde ticaret olursa ekstra %5 indirim yapılacaktır. ( Dijital Tarım Pazarı- DİTAP)
ditap, tohumdan çatala kadar olan zincirin takip edildiği, üretim Ve Tedarikin Sağlandığı, Planlı Üretimin Yapıldığı Pazar Olacak.
ditap ile tarım ürünlerimizin direkt satışı sağlanacak, fiyatların sezon öncesi öngörülebilir olmasıyla ihracat pazarları genişleyecek.
ditap, üreticilerimize avantaj getirecek, öncelikle girdi finansmanı kolaylığıyla tohum, gübre gibi ürünlerin tedariki sağlanacak.
Ayrıca 30 yaş ve altı genç kadın çiftçilere %5 ve engelli çiftçilere ’de %5 sigorta poliçelerinde indirim yapılacak.” Açıklamasını yaptı.
Acente sahipleri ise yapılan bu bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı için Tarsim Bölge Müdürü Bülent Zelyurt’a teşekkür ettiler.

Haber: Erdal ÖZTÜRK

Bakmadan Geçme