Taraftar İnanç Lider..!

Iç saha maçlarını Istanbul'da oynamaya devam eden Evkur Yeni Malatyaspor
Doğu derbisi diye lanse edilen Elazığspor maçında Fatih Terim Başakşehir Stadı'na binlerce taraftarın gitmesi maç sonuna kadar takımı desteklemesi inancın bir zaferi

Iç saha maçlarını Istanbul'da oynamaya devam eden Evkur Yeni Malatyaspor
Doğu derbisi diye lanse edilen Elazığspor maçında Fatih Terim Başakşehir Stadı'na binlerce taraftarın gitmesi maç sonuna kadar takımı desteklemesi inancın bir zaferi olarak da söylenebilir.
Her geçen gün Süper Lig hedefine emin adımlarla ilerleyen Evkur Yeni Malatyaspor da taraftarın da takıma olan inancı her geçen gün artmakta ve bu bilinçle nerede olursa olsun bilinçli bir şekilde takımı organize bir şekilde desteklemeye devam etmektedir. Artık hem içeride Hem dışarıda takımı desteklemeye giden taraftarlarımız ligin bitiminde bu emeklerinin karşılığını Süper Lig olarak alacaklardır.
Evkur Yeni Malatyaspor Elazığspor maçında taraftarıyla yönetimiyle futbolcusuyla kenetlenerek üç puanı hanesine yazdırıp rakipleriyle olan puan farkını korumasını bildi özellikle rakiplerinin kazandığı haftada kazanmak önemliydi Evkur Yeni Malatyaspor son 8 haftaya girerken fikstür olarak Zorlu haftalara girecek olmasından dolayı özellikle futbolcuların Bu haftalarda kartlara dikkat etmesi gereksiz kart görmemesi gerekir.
Elazığspor maçında gördük ki Sahada inanan bir ekip vardı Eğer ki bu İnanç devam ettiği takdirde rakip kim olursa olsun Sahadan 3 puanla ayrılmasını bilecektir bu hafta Ümraniye maçıyla başlayan zor fikstür Bu inançla kolay hale gelecektir bu tür maçlarda yenilmemek çok önemlidir en azından rakiplerinin kazana maması arada olan puan farkından dolayı bizi daha rahat konuma koyacaktır Ümraniye ve Eskişehir maçlarından alacağımız 6 puan bizi şampiyon yapacaktır Bu sebeple takım olarak ve taraftar olarak buna çok iyi hazırlanmamız gerekir.
Evkur Yeni Malatyaspor Lider çıktığı Elazığspor maçında konumuna yakışır bir şekilde mücadele ederek bu işi ne kadar ciddiye aldığını bir kez daha göstermiştir 90 dakika boyunca çok üstün bir mücadele sergileyen oyuncular saha içinde yapılması gereken ne varsa yaparak üç puanı hanelerine yazdırmasını bildiler. Aslında önemli olan derbi değil maçtan Galip gelmekti. Evkur yeni malatyasporlu futbolcular saha içinde bir lider duruşu sergileyerek bir bakımdan rakiplerine de gözdağı vermiş oldu. Bundan sonra sahaya çıkacak takımlar ona göre tedbir alacaklardır. Bu da bizim işimizi kolaylaştıracaktır inşallah alacağımız Ümraniye Eskişehir maçları bu işin bittiğini ve yoluna emin adımlarla yürüyeceğini gösterir.
Elazığ maçı dahil Önümüzdeki iki haftayı da düşünürsek İstanbul'da oynayacak olmamızdan dolayı takımı yalnız bırakmayan taraftarlarımız yine desteklerini esirgemeyecektir. İnanıyorum ki sezon sonuna kadar bu destek devam edecektir . Sonuçta bu takım hepimizin ve nerde olursa olsun son düdüğe kadar devam etmelidir .

Bakmadan Geçme