Tamamlıyor, Dönüştürüyor, Değiştiriyor! aZall'ın Enerjisiyle Tanışın!

E-ticaretin emekçilerinden biri olan aZall, satışını yaptığı sayısız ürünle yaşamınızı kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

E-ticaretin emekçilerinden biri olan aZall, satışını yaptığı sayısız ürünle yaşamınızı kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Çeşitli giyim ve elektronik eşyanın pazarlamasını yapan şirket, mobilya ve kozmetik ürünleri de sizlere sunuyor. Peki, aZall’la tanıştınız mı? 
aZall’ın motivasyonu, müşterilerine sağlamayı amaçladığı konforlu alışverişten gelmektedir. Bu bağlamda sisteminde müşteri haklarını koruyucu çeşitli protokoller barındırıyor. Bu protokollerle kullanıcılarının yalnızca konforlu değil, aynı zamanda güvenli bir alışveriş yapmalarını da sağlamaktadır. Güvenli alışverişin çok önemli olduğu e-ticaret dünyasında aZall, bu özelliği ile de ön planda! 
Her Noktada Etkin E-Ticaret Platformu
aZall bugün Türkiye’nin her şehrine hizmet veren bir e-ticaret platformu. Enerjisini ise daha fazla müşteriye güvenli ve konforlu alışveriş hizmeti verme isteğinden almaktadır. Bu yolda uluslarası hizmet sunan bir platform konumuna gelmek için gerekli adımları yerine getirmeyi sürdürüyor.
aZall yalnız ev gereçleri ile değil, her türlü ürünle yaşamınızı kolaylaştırmak amacıyla çalışmalar yürütmektedir. Satışını yaptığı ürünlerin hayatınızın her alanında etkin rol oynadığından emin olmak ise asıl hedefi. Bu sebeple ürünlerini tek bir başlık altında değil, çeşitli kategoriler halinde müşterilerine sunmaktadır. Son model teknolojik ürünlerini inceleyebileceğiniz gibi evden çıkmadan süpermarket alışverişinizi de aZall üzerinden yapabilirsiniz.
Müşterileri ile güçlü bir iletişim kurma gayesinde olan şirketin bu konudaki hizmetleri de oldukça gelişmiştir. Haftaiçi her gün ve cumartesi günleri, ister mail, isterseniz telefon üzerinden müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Bu ve bu gibi hizmetler açısından platformun kullanıcılardan tam not aldığı gözlerden kaçmıyor!
Evlerinizin Kapılarını aZall’a Açın
Misyonunda farklı alanlarda kullanışlı ürünleri sunmanın yer aldığı aZall’da ev yaşam kategorisinin yeri ayrı. Bu kategoride sunduğu ev tekstili ve benzeri alt kategoriler ile site, evlerinizdeki yaşamı canlandırmayı hedeflemektedir.
Evlerinizin tüm ihtiyacını karşılayabileceğiniz ürünler, aZall tarafından ev & yaşam başlıklı kategori altında toplanmıştır. Bu kategoride bulunan yer alan ürünlerle evinizin tamamını baştan yaratabilirsiniz. Ayrıca mutfak gereçleri başlıklı kategoride yer alan ürünlerle mutfaklarınızda harcadığınız vakti de keyifli bir hale getirebilirsiniz.
Geniş çaplı ürün çeşitliliği ile aZall, evlerinizdeki vakti daha değerli ve daha kaliteli hale getirmenize yardımcı olmayı hedefliyor. Bu yolda bir bakıma evinizin misafiri olma amacında diyebiliriz e-ticaretin yeni gözdesi için. 

Bülten

Bakmadan Geçme