Suriye Türkmen Meclisinden Türkmen Dostu Mehmet Zafer'e Teşekkür Plaketi

Suriye Türkmen Meclisinden Türkmen Dostu Mehmet Zafer'e Teşekkür Plaketi Suriye Türkmen Meclisinden bir grup Rıdvan Çakal Zekeriya Türkmen Suhayp Elabdullah Ebubekir Barak Şair-Yazar Mehmet Zafer'e Bimyad Genel merkezinde plaket takdim ettiler.

Suriye Türkmen Meclisinden Türkmen Dostu Mehmet Zafer'e Teşekkür Plaketi Suriye Türkmen Meclisinden bir grup Rıdvan Çakal Zekeriya Türkmen Suhayp Elabdullah Ebubekir Barak Şair-Yazar Mehmet Zafer’e Bimyad Genel merkezinde plaket takdim ettiler.
Plaket Taktiminde Konuşan Zekeriya Türkmen biz burada üniversite okuyup Suriye'nin geleceğini imar etmek için temel atıyoruz. Kimimiz cephede kimimiz şehit kimimiz gazi...Bizlerde bu görev bilinci ile buralara okumaya geldik.Okumak zor ama Mehmet Zafer Gibi insanlar bize sahip çıktı. Yol gösterdi ekranlarda radyolarda yazılı basında bizlerin sesi oldu.Allah hepsinden razı olsun bu iyiliklerini asla unutmayacagiz dedi...
Şair-Yazar Mehmet Zafer ise memnuniyetini dile getirerek, “Suriye Türkmen Meclisine teşekkür ediyoruz plaketten dolayı.Onur duydum ve fazlasıyla memnun oldum.Sizler yurdunuzdan ayrılıp buralara okumaya geldiniz. Ve bizlerde elbette sizlere destek olacağız tüm gücümüzle. Bimyad(Basın internet Medya Yayıncılar derneği) Genel Başkanlığı olarak tüm internet haber sitelerimizle ve radyomuzla sizlerin sesi olacağız.”ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme