Sultansuyu Tigem'e Ziraat Özel Ödülü

Tigem 69.ncu Geleneksel Hasat Bayramı dolayısıyla düzenlenen proğram'da ,Malatya Sultansuyu Tigem'e Ziraat Özel Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

Tigem 69.ncu Geleneksel Hasat Bayramı dolayısıyla düzenlenen proğram’da ,Malatya Sultansuyu Tigem’e Ziraat Özel Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.
Her yıl düzenlenen ve bu yıl Polat Tarım İşletme Müdürlüğünde düzenlenen Hasat Bayramında, Sultansuyu Tigem çalışanlarından Ercan Altunkaya’nın, Sultansuyu Tarım İşletmesi adına katılmış olduğu Proje ve fotoğraf yarışmasında Ziraat özel ödülüne layık görüldü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirlininde katıldığı Hasat Bayramında, ödüle layık görülen foto ve projelerde Malatya Sultasuyu Tigem adına proje ve fotoğraf yarışmasında Ziraat Özel ödülü alan Ercan Altunkaya,yarışma da kazandığı meblağıda  Mehmetçik vakfına bağışlayarak takdir edilen yarışmacılar arasına girdi. Altunkaya, “Sultansuyu Tarım İşletmesi adına katılmış olduğum ‘Proje ve Fotoğraf yarışmasında’ Ziraat Özel ödülüne bizleri layık gören, Tigem jürisine ve bize ödülümüzü takdim eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, Tarım Bakanımıza ve aynı zamanda bana çalışmalarım esnasında destek olan Genel Müdürümüz Ayşe Ayşin Işıkgece’ye, İşletme Müdürümüz Ahmet Karakeçe’ye ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu ödülü şahsıma değil, Sultansuyu Tarım İşletmesi adına aldığım için de çok mutluyum.”ifadelerine yer verdi.
Altunkaya açıklamasında, Tigem 69.ncu Geleneksel Hasat Bayramı Ziraat Özel ödülünü ilk kez Malatya’ya getirdiği içinde mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

İŞTE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLEN FOTO:


 

Bakmadan Geçme