Solmazgül'den Şişman'a Ziyaret

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu (eski) Genel Başkan Yardımcısı Süleyman SOLMAZGÜL

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu (eski) Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Solmazgül,Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanan Çetin Şişmana hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu (eski) Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Solmazgül ziyarette, " Bu güne kadar yapmış olduğu hizmetler ve projeleri ile Malatya sosyo kültürel hayatının tarihi geçmişi ile bu günü arasında köprü olarak Malatyamızın Edebiyat ve Kültür varlıklarına değer katmış, farkındalık yaratmış ve bizlere ulvi ufuklar ve yeni bakış açıları kazandırarak memleket sevgisi kavramına yeni heyecanlar katmıştır. Sayın; Çetin ŞİŞMAN ulusal anlamda verdiği eserleri ile Türk Filolojisi ve Edebiyatı literatürüne geçerek Malatya'nın onur kaynağı, biz seven dostlarının da gururu olmuştur. Kendilerinin bu yeni görevlerinde Kültür ve Turizm ile Edebiyat ve Türk dil bilmine yeni ve eşsiz hizmetler sunacağından emin ve bir okadar da mutluyuz. Değerli hocamız, fikir ve düşünsel hayatımızın yeni ufku, yolun ve bahtın açık olsun. "ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Çetin Şişman ise, Malatya'da kültürel ve turizm bağlamında elimizden gelen tüm çabayı sarfedeceğiz şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme