Skandalda son perde

Malatya'da Malatyalı ve çalışkan Müdürlere tahammül edemeyen ve görevden alma gayreti içerisinde olanlar yeniden harekete geçti

Malatya’da Malatyalı ve çalışkan Müdürlere tahammül edemeyen ve görevden alma gayreti içerisinde olanlar yeniden  harekete geçti 
     Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay  hakkında olumsuz algı oluşturmaya çalışan kişi yada kişiler bilmelidir ki , Malatya öz evladına sahip çıkmaya devam edecektir.
     Battal Kanbay Devletin Müdürüdür ve göreve geldiği günden itibaren dik duruşundan taviz vermemiş, eğitimin ve eğitim kurumlarının öneminin bilincinde hareket etmiştir. Her ne kadar birilerinin hedefinde olsa da, Eğitim camiası ve vatandaşın desteği sonuna kadar devam edecektir.
    Okulların dönüşmesi ve taşınması gibi konularda  taviz vermediği için bazı kişi yada kurumların menfaatlerine ters düşüp  hedef olan Battal Kanbay Malatya için bir şanstır. Görevini layıkıyla yerine getiren, bu hususta göstermiş olduğu çaba ve özverili çalışmalarıyla takdir edilen, Malatya’nın öz evladı Battal Kanbay’a karşı yapılan karalama kampanyası çok yersiz ve gereksizdir.
     Milli duruşu ve çalışma azmi ile  gönüllerde taht kuran Kanbay’ı Malatya menfaat guruplarına yedirmez ve bu oyunu mutlaka bozar.
    Hiç bir zümreye bağlı bulunmayan, hizmet adına hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan ve bulunduğu kurumun çıkarlarını, halkın tek kuruşunun heba olmaması adına mücadele vermeyi kendisine görev edinmiş müdürlere karşı yapılan çirkin karalama ve saldırılara artık tanık olmak istemiyoruz.
      Bazı Dernek ve Vakıfların kölesi olması istenen zümrelerce Malatya'da kurum müdürlerine yapılan zulmün bir an önce son bulması gerekmektedir. Malatya Kurumlarında İl Müdürlerinin Malatya’nın Öz evladı olmasından rahatsız olanlar, ancak menfaat peşinde koşanlardır.
    İlerici, çağdaş ve demokrat kimlikli insanların bulunduğu kurumların üzerine gidilmesi , toplumu yada kişiyi  hizaya getirmez.Toplumdaki en hassas duygu olan adalet duygusunun sarsılması, ancak bireylerin devlete olan güvenini zedeler. 
HABER: FİLİZ YAVUZKURT
 

Bakmadan Geçme