Siz karışsanız da, karışmasınız da şampiyon olacak Trabzonspor. Siz karışmayın Riva

Rıdvan Dilmen, Trabzonspor'un 1-0 kazandığı Yeni Malatyaspor mücadelesini TRT Spor'da değerlendirdi.

Abdullah Avcı, geldi önce ben çok gol yiyorum dedi ve buna çözüm buldu. İlk maçlarda maçları hep 1-0 kazanmıştı.Abdullah Avcı, geldiğinden bu yana en doğru yapılanma, en doğru transferler Trabzonspor'da.Süper Lig formalite ligi oynanıyor. Trabzonspor, stopor transferi de yapsın. İki hafta sonra tur atsınlar.

Gölge etme başka ihsan istemem. Bu sözüm Merkez hakem kuruluna, Nihat Bey'e. Siz karışmayın. Trabzonspor, zaten kazanacak şampiyonluğu, anasının ak sütü gibi helal

Trabzonspor, Galatasaray'a geriden gelmiş, 2-2 bitmiş. Fenerbahçe'yi yenmiş, Beşiktaş'ı yenmiş. En yakın rakibini geriden gelerek yakalamış 2-2. Trabzonspor, ben yapacağım diyor. Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir para var, ben bunu istiyorum diyor.Trabzonspor, bir tane sol bek almış sanırım. Bir tane de stoper almaları gerekiyor.

Eskiden Trabzon'da hakemler hiç yorulmazdı, maç tek kale oynandığı için.Siz karışsanız da, karışmasınız da şampiyon olacak Trabzonspor. Siz karışmayın Riva..Trabzonspor, ikinci yarı da 4 maç da kaybedebilir ama bu şampiyon olmayacağı anlamına gelmez.

SPORX

Bakmadan Geçme