Siyaset ötesi milli bir mücadele

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, son bir haftada katıldığı uluslararası toplantılarda, yabancıların ülkemize bakışını değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, son bir haftada katıldığı uluslararası toplantılarda, yabancıların ülkemize bakışını değerlendirdi. Prof. Dr. Aydın, "Türk'ün Türk'ten başka dostu olmadığını bir kez daha gördüm" dedi.

Başta Karabağ meselesi olmak üzere Türk milletini ilgilendiren her meselesede uluslararası toplumun şaşı olduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın şöyle dedi:

 
KATILDIĞI TOPLANTILARI DEĞERLENDİRDİ
"Bir hafta boyunca katıldığımız tüm uluslararası toplantılarda Karabağ’ın işgali başta olmak üzere Türkiye ve Türk Milletini ilgilendiren meselelerde bir kez daha tüm çıplaklığı ve yapay diplomatik dile dökülmüş iki yüzlü haliyle gördük ki; 'Türk’ün Türk’ten başka dostu yok.'"
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Aydın, içeride ve dışarıda tüm bu yaşananlara karşı kararlı duruşun adının ise siyaset ötesi milli bir mücadele olduğuna dikkat çekti.

Kaynak: MHP

Bakmadan Geçme