Şerifoğulları: 'Her Mahalleye Eşit Hizmet Götürme Gayretindeyiz'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 7 aylık başkanlık döneminde tüm mahallelere eşit hizmet götürmeye gayret gösterdiklerini belirterek, “Amacımız tüm mahallelerimizin aynı oranda kalkınmasını ve gelişmesini sağlamak” dedi. Başkan Şerifoğulları ayrıca tarihi Kapalı Çarşı’da devam eden restorasyon çalışmalarını da yerinde inceleyerek esnaflarla bir araya geldi.

Mahalle gezilerini sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, gösterdikleri ilgiden ötürü mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Amaçlarının tüm mahallelere eşit hizmet götürmek olduğunu kaydeden Başkan Şerifoğulları; “Fevzi Çakmak, Zafran ve Yeni Mahallede muhtarlarımız ile birlikte gezerek, esnaf ve vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinledik. Her mahallemize eşit hizmet anlayışımızdan taviz vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim için şehrin doğusu da batısı da kuzeyi de güneyi de aynı. Tüm çalışmalarımızı bu anlayışla yapıyoruz. Gelişmiş bir mahalleye daha çok hizmet yapmak yerine gelişmemiş mahallelerimize yoğunlaşarak bu bölgelerdeki açığı kapatmak istiyoruz. Seçimlerden önce özellikle yukarı mahalleler olarak bilinen bölgelere sıklıkla ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerimizi belediye başkanı seçildikten sonra da sürdürüyoruz. İnşallah yapacağımız hizmetlerle bu bölgelerin eksikliklerini giderecek, burada yaşayan insanlarımızın yaşamlarını daha da kolaylaştıracağız. Ben mahalle sakinlerimize yoğun ilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle muhtarları da Başkan Şerifoğulları’nın çeşitli vesilelerle bu bölgeye sıkça geldiğini anımsatarak yapılan hizmetlerden ötürü belediye başkanına teşekkür etti.

Esnaf ve vatandaşlar da mahallelere yapılan hizmetlerin sevindirici olduğunu belirterek, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Gezileri kapsamında tarihi Kapalı Çarşı’da devam eden restorasyon çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Şerifoğulları, esnaflarla bir araya geldi.

Bakmadan Geçme