Şerifoğulları, 'Şehrimizi Tüm Paydaşlarımız İle Birlikte Yönetiyoruz'

Elazığ, Belediye ,Başkanı, Şahin, Şerifoğulları

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, birlikte yönetim anlayışı gereği muhtarlarla sürekli istişare halinde olduklarını belirterek, "Vatandaşlarla aramızda köprü vazifesi gören muhtarlarımız çok önemli bir görev ifa ediyorlar. İnşallah muhtarlarımızla ve diğer paydaşlarımızla birlikte Elazığ'ımızı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz" dedi. 
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi. 
Mahalle ve köy muhtarlarına çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Şerifoğulları, geçtiğimiz gün yapılan seçimlerde dernek başkanlığına seçilen Gümüşkavak Mahalle Muhtarı Ahmet Gül ve yönetim kurulunu tebrik etti. 
Birlikte yönetim anlayışından kopmadan çalışmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Şerifoğulları, en önemli paydaşlarından biri olan muhtarlarla sürekli istişare halinde olduklarını vurguladı. 
Muhtarların vatandaş ve belediye arasında köprü vazifesi gördüğünün altını çizen Başkan Şerifoğulları; "Şehrimizin gelişmesinde önemli bir misyon üstlenen muhtarlarımızla Elazığ Muhtarlar Derneğinde bir araya geldik. Derneğin yeni başkanını ve yönetimini tebrik ediyor, yapacakları çalışmalarda kendilerine başarılar diliyorum. Ben muhtarlarımızın güzel işler yapacağına yürekten inanıyor, yapılan genel kurulun şehrimize, muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçim öncesi vaatlerimizde de söylemiştik. Bu şehri birlikte yöneteceğiz demiştik. İşte bu kapsamda en önemli paydaşlarımızdan biri olan muhtarlarımızla sürekli bir araya gelerek istişare yapıyor, çözüm için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sadece muhtarlarımız değil, STK'larımız, esnaf odalarımız ve en önemlisi vatandaşlarımız birlikte yönetim anlayışımızda önemli bir yere sahip. Bu şehri güzelleştirmek, geliştirmek ve daha yaşanabilir bir hale getirebilmek için gece gündüz demeden el ele vererek çalışacağız. Bizler göreve geleli 4 ay oldu. Sürekli sahadayız. Gerek özel ziyaretlerde gerekse mahalle buluşmalarımızda vatandaşlarımızla hep iç içeyiz. Mahallelerimizi gezmeye, sorunları yerinde tespit ederek çözüm bulmaya devam edeceğiz. Hızlı çözülmesi gereken sorunlar varsa onları hemen hallediyoruz. Zaman isteyen sorunlarla ilgili de vatandaşlarımızdan sabır isteyip sorun çözülene kadar, oluşan mağduriyeti asgari seviyeye indirmeye gayret ediyoruz. Öte yandan seçim öncesi açıkladığımız 100 projemizin altlıklarını oluşturmaya da devam ediyoruz. Bir çoğunda somut adımlar atıldı. Süreç isteyen projelerimiz de var tabiki. Mecliste gerekli görüşmeleri yapıp projelerimizi ihale aşamasına getiriyoruz. Bayramdan sonra projelerde çok daha hızlı hareket edeceğiz. İnşallah hep birlikte hareket ederek daha güzel bir Elazığ oluşturacağız. Hayata geçireceğimiz projelerle vatandaşlarımızın daha mutlu olmasını sağlayacağız. Mutlu olan insanlara hizmet etmek çok daha kolay olacaktır. Ben seçilen dernek başkanına ve yönetim kuruluna bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor, bizleri ağırladıkları için kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 
Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gül de yönetim kurulu adına Başkan Şerifoğulları'na teşekkür ederek, "Başkanımız ilk günden itibaren bizleri arayıp soruyor. Yapacağı hizmetlerle ilgili bizlerden fikir alıyor. İnşallah birlikte mahallelerimize çok güzel hizmetler kazandıracağız. Ben başkanıma ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.  
 

Bakmadan Geçme