Sergen Yalçın ve Öğrencileri İstanbul'dan Umutlu

Sergen Yalçın ve Öğrencileri İstanbul'dan Umutlu

Süper Lig  15 hafta mücadelesinde İstanbul temsilcisi Beşiktaş ile karşılaşacak olan BtcTürk Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, son 3 hafta kala ligin ilk devresinde alabilecekleri puanları toplayarak ligin ilk devresini rahat bir yerde bitirmek istediklerini açıkladı.

Beşiktaş maçının kolay bir maç olmayacağını ifade eden teknik direktör Sergen Yalçın,"Büyük takımlarla kendi evlerinde oynamak her zaman zor olmuştur. Haftalardır kazanan bir rakip karşısında oynayacağız. Bizim oyuncularımız da böyle maçlara alışkın.  Beşiktaş deplasmanınından ümit ediyorum ki iyi bir oyun ve iyi bir skorla Malatya'ya döneceğiz.

Mina:'Ligde iyi durumda bulunuyoruz'

Takımın son durumu ve kendisi hakkında açıklamalarda bulunan Mina,"Takım olarak ligde iyi durumda bulunuyoruz. Bunu sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. İyi bir takıma sahibiz. Geçen sezon ligi 5. sırada bitirmiştik. Bu sezonu geçen yıldan daha iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Üç yıldır burada olmamın en büyük sebeplerinden biri Malatya'da insanlar çok iyi. İyi kalpli ve iyi niyetli insanlar var. Türk yemeklerini çok seviyorum özellikle İskender kebap çok hoşuma gidiyor"dedi.

Sakıb Aytaç:' İstanbul'da istediğimizi almak istiyoruz'

Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor'da başarılı futbolcu Sakıb Aytaç, İstanbul'dan puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Beşiktaş maçının taktik çalışmasını yapan sarı kırmızılı ekipte futbolculardan Sakıb Aytaç, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulundu.

Beşiktaş'ı analiz ettiklerini ifade eden Aytaç," Lige Beşiktaş ile oynayacağımız maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Beşiktaş'ın artı ve eksi yönlerini değerlendiriyoruz. Maça bu düşünce içinde çıkıp, istediğimizi almak istiyoruz"dedi.

 

Bakmadan Geçme