Şehit Güvenlik Korucusu Ailesine Ziyaret

9 Mart 1996 da şehit edilen Kahraman Güvenlik Korucusu Veli ÖZTÜRK

Malatya Guvenlik Korucuları ve Sehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Molon yönetim kurulu üyeleri ve beraberindeki heyet ile 9 Mart 1996'da şehit edilen Güvenlik Korucusu Veli Öztürk'ün ailesine ziyaret gerçekleştirdi.

Yeşilyurt ilçe jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ahmet BOYACIOĞLU,Türkiye Harp Malülleri Şehit,Dul ve Yetimleri Derneği Malatya şube başkanı sayın Mustafa GÖZÜKARA'nında katıldığı şehit ailesine ziyarette, Güvenlk Korucuları ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ali Molon, "Allah Yolunda Öldürülenlere ‘Ölüler’ Demeyiniz. Bilâkis Onlar Diridirler, Lâkin Siz Anlayamazsınız (Bakara, 154) 
Vatan’ın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimiz, geçmişten beri bağımsızlık savaşımızda bizler için büyük bir anlam ifade etmektedir. Dünyada sadece Türkler için olsa gerek “Vatan sevgisi” öylesine söylenmiş bir söz değildir.
 Tarihimiz bu konuda birçok destanlar ve nice kahramanlık öyküleriyle doludur. Türk Milleti hiçbir zaman bağımsızlık uğruna savaşmaktan vazgeçmemiş, milleti için şehit olmayı kendine borç bilmiştir.
 Türk vatanı ve bayrak uğruna canını korkmadan feda eden aziz şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlerini ziyaretlerimiz kapsamında bugün bölücü terör örgütü  tarafından 9 Mart 1996 da şehit edilen Kahraman  Güvenlik Korucumuz  Veli ÖZTÜRK’ün ailesini ziyaret ettik. Bizleri  her defasın da aynı gurur ve aynı dikduruşla karşılayan şehidimizin  eşi Medine ÖZTÜRK annemizin o marur duruşu bizlere yine ders oldu.Bu ziyaret kapsamında bizleri yalnız bırakmayan Yeşilyurt ilçe jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ahmet BOYACIOĞLU’na ve Türkiye Harp Malülleri Şehit,Dul ve Yetimleri Derneği Malatya şube başkanı sayın Mustafa GÖZÜKARA’ya şükranlarımı sunarım." dedi.

Bakmadan Geçme