Şehit Aileleri ve Gazilere Kurban Eti Dağıtıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi tarafından Kurban Bayramı münasebeti ile Mehmetçik Vakfı Anadolu Yakası Temsilciliği ile birlikte şehit ailelerine ve gazilere kurban eti dağıtıldı.

Malatya Şubesi tarafından Kurban Bayramı münasebeti ile Mehmetçik Vakfı Anadolu Yakası Temsilciliği ile birlikte şehit ailelerine ve gazilere kurban eti dağıtıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Gözükara ve Mehmetçik Vakfı Anadolu Yakası Temsilcisi E.Alb. Ümit Yücekan'ın birlikte organize ettiği kurban eti dağıtım organizasyonu şehit aileleri ve gazilerden büyük takdir topladı. 

Mehmetçik Vakfı Anadolu Yakası Temsilcisi E.Alb. Ümit Yücekan bu vesile yüce devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna şahadet mertebesine ulaşmış tüm şehitlerimizi ve hakkın rahmetine kavuşan gazilerimizi de rahmetle anıyoruz dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Gözükara yaptığı açıklamada derneğe üye olan olmayan herkese kurban bayramı nedeniyle iki gün boyunca aynı hassasiyetle ikramlarımızı yaparak bayramlaştık.

Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara emeği geçen 2. Ordu Komutanı Korgeneral Sinan Yayla, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce, Mehmetçik Vakfı Temsilcisi E.Alb. Ümit Yüce, Mehmetçik Vakfı Genel Başkanı Tuğgeneral Yaşar Bal ve kurban bağışı yapan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Bakmadan Geçme