Satrancın genç şampiyonları

Satrancın genç şampiyonları

Malatya’nın genç satranç şampiyonları, Gençlik Merkezinde yapılan 2 günlük maçlar sonunda belirlendi. İlk 3 dereceye girenlerin Türkiye Şampiyonasına katılacağı yarışmada şampiyonlara takdim edilen ödüllerle tamamlandı. Ali Emre Okutan birinci olurken, Tarık Emre Tay ikinci ve Arda çapraz ise üçüncü oldular.  

Satranç İl Temsilciliği tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştirilen yarışma iki gün sürdü. Müsabakalar, 16 Şubat Pazar günü düzenlenen ödül töreniyle birlikte tamamlandı. 

Gençler Satranç İl Birinciliği Müsabakalarında Ali Efe Okutan birinci oldu. Tarık Emre Tay, müsabakalarda ikinciliği elde ederken, Arda Çapraz ise müsabakaları üçüncü tamamladı. 

Ödül törenine Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Malatyaspor’un eski başkan ve sporcusu Vedat Erdoğan, iş insanı Talat Kılıç, Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, sporcular ve hakemler katıldı.

Malatya Gençler Satranç İl Birincisi Ali Efe Okutkan’a madalyasını Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, ikinci olan Tarık Emre Tay madalyasını Vedat Erdoğan, üçüncü olan Arda Çapraz ise madalyasını Talat Kılıç takdim etti.

KAYNAK:GAZETEMALATYA

Bakmadan Geçme