Sadece Doktorlar ve Hemşireler Çalışıyor muş?

Sadece Doktorlar ve Hemşireler Çalışıyor muş?

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sosyal Paylaşım resmi sayfasında ilginç bir paylaşım yapıldı. Paylaşım ulusal basında yer alınca, ulusal basının linkleride Hastanenin sayfalarını süsledi.
Pandemi sürecinde doktorların en büyük yardımcısı olarak hemşireleri haber kaynaklı linkleri paylaşan hastane yetkilileri bir şeyi unutmuş olacaklar ki, bu süreç te doktor ve hemşireler kadar pandemi sürecinde riskli çalışma grubunda yer alan hasta bakıcılarından tutunda temizlik işçilerininde var olduğunu unutmuş olmaları..
Covid -19 virüsünün hayatımıza girdiği andan bu yana hastanede sadece doktorlar ve hemşirelerin var olmadığını belirtmekte fayda görüyoruz. Nitekim personel arasında ötekeleştirmenin diğer hasta bakıcıları ve akabinde en önemlisi o pandemi sürecinde odalardaki temizlik işçilerini bir bakıma yok sayma ya da kaale almama olayı ile karşı karşıyayız.
Sağlık alanında hastane yetkilileri röportaja izin verirken, sadece doktor ve hemşirelerin olmadığını, diğer memurların , hasta bakıcıların ve akabinde temizlik işçilerininde gönüllerini almak zorundadır. Ayrımcılık hastane yönetimine yakışmadığı gibi, Sağlık alanında bu süreye kadar var gücüyle evlerinden çocuklarından hasret kalan tüm ekibe haber sitemiz ve derneğimiz Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığı olarak çok ama çok teşekkür ediyoruz.
Doktolarımız ve hemşirelerimiz ve akabinde personelin en dip noktasından en üst noktasındaki çalışanlara minnettar olduğumuzu belirtmek isteriz. Haber kaynaklı hemşireler ve doktorları baz alan ve bu habere izin veren yetkililer düşünmelidir ki, pandemi süreci el birliği ile atlatılmaktadır..

Bakmadan Geçme