Saçader'den ABYB'ye Ziyaret

Sağlık çalışanları Eğitim ve Dayanışma derneği (SAÇADER) Kurucu Genel Başkanı Muhammed Yetek, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

 Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Yetek,  dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. 

Başkan Yetek,’’Bizler sağlık yönetiminin bir ekip işi olduğuna inanmaktayız. Sağlık ile ilgili sivil toplum kuruluşlarını incelediğimizde,  yöneticilerin tamamını bir araya getiren ve sağlık hizmetlerine global anlamda yaklaşan , birlikte takım olarak çalışan ve düşünen bir dernek kurmak gerekliliğini düşündük’’dedi..

Derneğimizin genel faaliyet alanları’’ Sağlık yönetiminin kalitesini arttırmak için araştırma, geliştirme çalışmaları, uluslararası çalışmalar ve organizasyonlar yapmak, sağlık yöneticilerinin eğitiminin temini için kurs, seminer, sempozyum ve çalışmalar yapmak, özel ve resmi kuruluşlardaki tüm sağlık yöneticilerinin bilgi birikimini paylaşmak için sağlık yönetimi ve mevzuatlar hakkında seminerler, sempozyumlar ve eğitim toplantıları yapmak, tüm sağlık yöneticilerinin özlük ve sosyal haklarını korumak, iyileştirmek için kamuoyunda ve resmi mercilerde çalışmalar yapmak, raporlar sunmaktır’’şeklinde açıklama yapan Başkan Yetek,’’ Derneğimizin asıl kuruluş amacı Türkiye’deki sağlık hizmetlerinin verimli, en az maliyetle ve kolay ulaşılabilir olmasını temin etmek. Bunu da sağlık yöneticilerinin desteği, yardımlaşması ve bilgi paylaşımı ile gerçekleştirmeyi hedefliyoruz’’diye belirtti.
ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt’’ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Yetek ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. ‘’Sağlık çalışanları Eğitim ve Dayanışma derneğinin  çalışmalarını yakınen takip ediyoruz’’ ifadelerine yer veren Başkan Yavuzkurt,’’imkanlarımız dahilinde derneğinize basın olarak elimizden gelen desteği  vermeye , katkı sağlamaya devam edeceğiz ‘’dedi.

HABER:FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme