Saadet Partisinden Rektör Kızılaya Ziyaret

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, İl Başkan Yardımcıları ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay

       Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, İl Başkan Yardımcıları ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay Bey'e nezaket ziyaretinde bulundular. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan görüşmede İl Başkanı Mustafa Canbay, Ülke gündemi ve yerelde Malatya gündemi ile ilgili Saadet Partisinin çalışmalarını, problemlere yönelik tespit ve çözüm yollarını paylaştı. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise üniversitenin çalışmaları ile ilgili bilgi paylaşımında bulunurken ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
    İl Başkanı Mustafa Canbay Başta İnönü Üniversitesi olmak üzere kurumlara verdikleri önemi dile getirirken, şehrin mimari, kültürel, sosyal ve ekonomik birçok yönüyle gelişmesine katkı sunmayı görev bildiklerini belirtti. Her bir vatandaşın fikirlerinin önemsendiği, yaşam standartlarının yükseltildiği ve büyük şehir olabilmenin ve şehirleşmenin kalitesini yakalamak adına ortak akla ve istişareye önem verilmesi gerekmektedir diyen Canbay buna ciddi anlamda Malatyamızın ihtiyacı olduğunu dile getirdiler. 
 

Bakmadan Geçme