Saadet Partisinden Darende'ye Çıkartma

 Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Darende İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği programda

       Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Darende İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programda Darende esnafını ziyaret ederek, ilçe halkıyla bir araya geldi.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay ziyaret sırasında yaptığı açıklamada: “ Malatyamızın her ilçesini gezmeye, vatandaşlarımızla çeşitli vesileler ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. Şunu baştan söylemek gerekir ki bizler seçimden seçime vatandaşını hatırlayan değil, bu ülkeyi yönetmeye talip olan bir anlayışla sorunlarına eğilen ve vatandaşına gerçekten çözüm reçeteleri sunan bir anlayışa sahibiz. Çünkü ülkemizin her bir ferdi bizim için çok değerli. İlçe ziyaretlerini belediye çalışmalarını yakından görmek adına da çok değerli buluyoruz. Darende için şunu söyleyebiliriz ki genel anlamda belediye hizmetleri yetersiz durumda ve halkımızda da bir memnuniyetsizlik var. Belediyecilik denilince akla Türkiye’de çığır açan Milli Görüş Belediyeciliği gelir. Hizmetin nasıl yapılacağının en güzel örneğini bugün de Saadet Partili Belediyelerimiz göstermektedir. Adana’da Kozan Belediyesi, Adıyaman’da Kahta Belediyesi, Giresun’da Çanakçı Belediyesi Saadet Partili Belediyeler olarak destansı hizmetlere imza atmaktadırlar. Bu Milli Görüş Ruhunun, Saadet Partisi’nin temsil ettiği mananın yansımalarıdır. Aziz vatandaşlarımız şunu bilsinler ki Saadet Partisi’ni iktidara taşıdığımızda, Yaşanabilir Bir Türkiye’yi kuracağız. Ülkemizi düştüğü Sefaletten, Yoksulluktan, Yoksunluktan, Adaletsizlikten kurtaracağız. Gençlerimize tertemiz bir gelecek yolu açacağız. Saadet Partisi iktidarı ile hep birlikte güzel yarınları inşa edeceğiz.” Düşüncelerine yer verdi. 

Bakmadan Geçme