Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı üye kayıt çalışmalarını hızlandırdı.

Soykan meydanında kurulan çadır ve stant vatandaşların ilgisiyle karşılaştı.

Soykan meydanında kurulan çadır ve stant vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Burada bir açıklama yapan İl Başkanı Mustafa Canbay: “Saadet Partisi olarak tüm ülke sathında üye kayıt çalışmalarımız hızlanmıştır. Yargıtay’dan alınan verilerde iktidar ortağı olan Ak Parti ve MHP’nin ciddi anlamda üye kaybı yaşadığını ve istifaların çoğaldığını görmekteyiz. Büyük bir oranda seçmen kitlesi yeni bir siyasi arayış içerisine girmiştir ve yuvaya yani Saadet Partimize hamdolsun dönüşler başlamıştır. Bu aynı zamanda şunu göstermektedir ki bu iktidar ve ortağı yapılacak ilk seçimde büyük bir yenilgi yaşayacaklar. Yaşanan istifalar, sokağın nabzı ve iktidarın çırpınışları bunu açık bir şekilde göstermektedir. 

Bunun birçok sebebi olmakla birlikte en büyük sebebi Ekonomi olarak görünmektedir. Her geçen gün artan enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında milletimiz zor günler geçirmektedir ve mevcut yönetimden umudunu kesmiştir. Bu iktidarın ve ortağının artık bu ülkeye, insanımıza vereceği yeni bir şey kalmamıştır. Bu zihniyetle sürekli 10 yıllar ötesine erteledikleri ve pazarladıkları hayallere de artık kimse inanmamaktadır. İşte biz halkımızın bu arayışına çare için buradayız. Tüm tecrübemizle, geçmişte yapmış olduğumuz başarılarla, liyakatli kadrolarımızla, genç ve dinamik enerjimizle halkımıza hizmete hazırız. 

Adil Devlet ve Adil Paylaşım için, İnsanca yaşamı tesis etmek için Seninle Olur Malatyam diyorum ve tüm halkımıza davetimizi yineliyor, göstermiş oldukları ilgiden dolayı da ayrıca memnuniyetimi ve teşekkürlerimi bildiriyorum.” Açıklamalarında bulundu. 
 

Bakmadan Geçme