Saadet Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığı 7.Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi konferans salonunda gerçekleşen programa Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan,

Battalgazi Belediyesi konferans salonunda gerçekleşen programa Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Yaşar Canbay, Genel İdare Kurulu Üyeleri, İl Başkanı Mustafa Canbay, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, siyasi partilerin temsilcileri ile birlikte çok sayıda vatandaş katılım sağladı. 

Kongrede bir selamla konuşması gerçekleştiren İlçe Başkanı Hüseyin Berk, Battalgazi’nin kadim bir şehir olduğunu ancak sosyal olarak hergün geriye gittiğini vurgulayarak, iktidara geldiklerinde bu problemi gidereceklerini, Adaleti kamil manada tesis ederek, ahlak ve maneviyat şiarından taviz vermeden, liyakatli kadrolar yetiştireceklerini ve böylece ekonomik ve sosyal kalkınmanın ilk adımlarını atacaklarını belirtti.

YİK Üyesi Yaşar Canbay ise konuşmasında, milli görüşün temel prensiplerine değinerek amaçlarının hak ve hakikat merkezli yeni bir dünya kurmak olduğunun altını çizdi. 

Programın ana konuşmacısı olan Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, teşkilat çalışmalarının önemine değinerek her mahallede her sokakta var olmaları gerektiğini, Battalgazi’de yaşayan her insana ulaşılması gerektiğini, bu ülkeyi kutuplaşma siyasetinden ancak Saadet Partisinin kurtaracağını, kutuplaşma dilinin yerini kucaklayan, ötekileştirmeyen bir dile bırakması gerektiğini belirttiler. Arıkan konuşmasında: Erbakan Hocamız siyasi hayatı boyunca hiçbir zaman kimseye hakaret etmemiş, onları hainlikle suçlamamış bilakis herkese davasını anlatmış ve yaşanabilir bir Türkiye kurmak için canla başla çalışmıştır. İfadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından yapılan seçimde Hüseyin Berk tekrar ilçe Başkanı seçilmiştir.
 

Bakmadan Geçme