Reşat Erdoğan: Siyaset Nasip İşidir..!

İş insanı Reşat Erdoğan nezat ziyaretleri proğramı kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

İş insanı Reşat Erdoğan nezat ziyaretleri proğramı kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.
Ziyarette kısa bir konuşma yapan iş insanı Reşat Erdoğan, Basın sektörünün önemine değinerek, “Bugün Anadolu Basın Yayın Birliğini ziyaret ettik.Kamu Kurum ve Kuruluşları ile vatandaş arasında bir köprü görevi gören ve kamuyu bilgilendirme  noktasında önemli bir sorumluluk üstlenmiş olan basın sektörünün yaşamış olduğu sorunları görüyoruz ve şahit oluyoruz. Basın şeffaf,tarafsız ve objektif olmalı.Bildiğiniz gibi bizlerde bir zamanlar basın sektörü içindeydik. Şu anda basın anlamında sadece sektörel dergilerimiz var. Onları da zaten ücretsiz olarak dağıtıyoruz. Ben basın mensubu olmadığım gibi herkes kendi işini yapmalı derim.. Ben farklı ticari mecrada ilgileneyim, bende kendi işimi yapayım. “ dedi.
Ankara’da yaşadığını dile getiren Reşat Erdoğan, “ Haftanın üç günü Malatyadayım. Hemşehrilerim ile sohbet edip, dertleşeceğiz. Bugün taksi durağı , yarın çay ocakları olacak. Bildiğiniz üzere geçen hafta bir Camiinin temel atma törenine katıldık. Hedefimiz gayemiz belli. Hayır işleri.Bende ailemde,çocuklarımda şu an vakıf ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
Şu anda siyasete girme gibi bir niyetinin olmadığını da dile getiren Erdoğan, “Şuan öyle bir düşüncem ve niyetim yok. Ben çocukluğumdan beri siyasetin içerisinden gelen bir insanım. Hayatımızın her noktasında siyaset var. Ama şuanda öyle bir düşüncemiz yok. Zaten seçimlere de 1 sene var. Öyle bir niyetimiz olduğunda da zaten ilk başta Malatya’mızın basın mensuplarıyla paylaşırız. Ama şuanda öyle bir kararımız yok. Ama her şey nasip.” Dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, “ Malatya’da hayır işleri ile anılan iş insanı Reşat Erdoğan’ı ağırlamaktan dolayı memnuniyetimizi belirtmek istiyoruz.Reşat Erdoğan’ın Malatya’da yapmış olduğu hayır işlerini takdir ediyoruz.Bundan sonraki süreçte İş İnsanı Reşat Erdoğan’ın hayır işlerinde derneğimiz olarak yanında olacağımızı belirtmek isteriz. “ şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme