Pirvani Temelli Göreve Başladı

Cafer Dilek'in, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine atanmasının ardından Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü olarak görev yapan Pirvani Temelli, Hekimhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

Cafer Dilek’in, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine atanmasının ardından Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü olarak görev yapan Pirvani Temelli, Hekimhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.
Yeni görevine başlayan Temelli, önceki İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Dilek’e bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Bizde aynı hizmetin daha iyisini yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Gece gündüz demeden bizlere emanet edilen gençlerimize daha iyi bir gelecek sunma gayesiyle ve dur durak bilmeden çalışacağız. Hedefimiz çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak olacaktır” dedi.
Temelli, “Hekimhan eğitim, öğretim ve sportif faaliyetleriyle hep ön sırada yer aldı, bundan sonra da olmaya devam edecek. Geleceğimiz olan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, derslerinde daha başarılı kılmak için aile gezilerine önem vereceğiz” diye konuştu.

Pirvani TEMELLİ kimdir.

1968 Yılında Malatya ili, Hekimhan ilçesi, Güzelyurt kasabasında doğdu. İlk ve Orta öğretimini Güzelyurt lisesinde tamamladı. 1986 yılında İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Fizik bölümüne girdi. 1990 yılında Fakülteyi bitirdi. 1991-1992 yıllarında vatani görevini Asteğmen olarak yaptı. 1993 yılında Edirne´nin İpsala ilçesinde öğretmenliğe başladı. 1995 yılında Hekimhan İmam Hatip Lisesi´ne Fizik öğretmeni olarak tayin edildi. 1997-2003 yılları arasında aynı okulda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2003-2004 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Hekimhan Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde Müdür olarak 2010 yılına kadar görev yaptı. 2011 yılında Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lise´sinde göreve başladı. 26.10.2020 tarihinde  Hekimhan İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme